Sejur Italia – Toscana – Cinque Terre – Portofino

Sejur Italia – Toscana – Cinque Terre – Portofino

Pentru că v-am povestit despre Cinque Terre din Italia, iată că revenim cu o ofertă la superlativ!

Perioada: 20.05 – 26.05.2013
(6 nopţi / 7 zile)

Toscana 300x225Ziua 1: Bucureşti – Florenţa  

Întâlnire cu însoţitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:00 pentru îmbarcare pe zborul companiei Alitalia cu decolare la ora 06:25. Sosire în Roma şi îmbarcare pe zborul spre Florenţa. Sosire în Florenţa la ora 10:45 urmată de un tur de oraş panoramic de aprox 3 ore cu autocar şi ghid local. Oraşul numit “perla Renaşterii” îşi merită cu prisosinţă locul pe harta oricărui călător, iar în timpul turului de oraş veţi putea admira câteva dintre cele mai renumite atracţii ale oraşului: Catedrală, Baptisteriul şi simbolul oraşului – celebrul pod Ponte Vecchio. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare la hotel Novotel Firenze Nord 4* sau similar în zona Florenţa (hotelul este situat la aprox 10 km de centrul oraşului Florenţa).

Ziua 2: Florenţa – oraşul artelor
Mic dejun continental la hotel. Florenţa este un oraş uimitor care are atât de multe de oferit, aşadar vă propunem pentru azi timp liber pentru explorarea Florenţei pe cont propriu sau împreună cu însoţitorul de grup. Cazare la hotel.

Portofino 300x225Ziua 3: Excursie opţională Siena, San Gimignano şi Chianti
Mic dejun continental la hotel. În această zi vă propunem să exploraţi o altă parte reprezentativă a Toscanei. Siena este unul dintre cele mai sofisticate oraşe medievale cu o istorie măreaţă: în sec. XII-XIII Siena era unul dintre cele mai bogate oraşe ale Europei şi era comparabil ca dimensiuni cu Parisul. Piaţa principală Campo este recunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase din lume. Catedrala din Siena este una dintre cele mai renumite din Italia: construită din marmură albă şi neagră are gravuri dintre cele mai elaborate, unele fiind realizate chiar de Michelangelo însuşi. Continuăm cu vizita orăşelului medieval fortificat San Gimignano care evoca imaginea Toscanei medievale mai bine decât oricare alt loc. Oraşul este renumit pentru cele 13 turnuri ale sale construite de nobilii rivali în sec al XIII-lea. Vom încheia cu o degustare de vinuri la o fermă din renumită regiune viticolă Chianti. Cazare la hotel.

Ziua 4: Florenţa – Pisa – Lucca – La Spezia
Mic dejun continental la hotel. Azi vom părăsi Florenţa şi ne vom îndrepta spre o altă regiune importantă a Toscanei: ne vom opri mai întâi la Pisa pentru a vedea celebrul său turn înclinat, probabil una dintre cele mai celebre clădiri din lume (shuttle bus Pisa, aprox 2 Euro/ persoană nu este inclus). Continuăm cu vizita unui alt oraş medieval fortificat aflat în apropiere de Pisa: Lucca, renumit pentru catedrala să care este una dintre cele mai complicate din Toscana, pentru zidurile fortificate dar şi pentru faptul că este oraşul natal al compozitorului Giacomo Puccini. Plecare spre Cinque Terre şi cazare la hotel NH La Spezia 4* sau similar în oraşul La Spezia, zona Cinque Terre. 

Cinque Terre 300x225Ziua 5: Cinque Terre
Mic dejun. Azi vom descoperi unul dintre secretele bine ascunse ale Italiei: Cinque Terre, denumire care se referă la 5 oraşe deosebit de frumoase construite pe pantele abrupte ale Rivierei Ligurice. Transfer cu autocarul la gară din La Spezia de unde vom lua trenul pentru a ne deplasa la cele 3 oraşe pe care le vom vizita (tururi pietonale): Riomaggiore, Manarola şi Monterosso ăl Mare. Întoarcere cu trenul în La Spezia unde ne vom îmbarca în autocar pentru transfer la Genova. Sosire în Genova şi cazare la hotel Holiday Inn Genoa City 4* sau similar.

Ziua 6: Genova – Santa Margherita Ligure – Portofino
Mic dejun. Dimineaţa vom face un scurt tur panoramic al oraşului Genova numit şi “La Superba” datorită trecutului sau glorios. Genova este locul de naştere al lui Cristofor Columb şi unul dintre cele mai importante porturi maritime din Europa. Una dintre cele mai importante atracţii turistice din oraş este “Strade Nuove” (străzile noi) care a fost declarată de Unesco Patrimoniu Universal datorită faptului că este primul exemplu din Europa de planificare şi dezvoltare urbană. Aici se afla “Palazzi dei Rolli”, o succesiune de reşedinţe nobiliare construite între sec XVI – XVIII în stil renascentist şi baroc. Continuăm cu vizită a doua staţiuni renumite: eleganta Santa Margherita Ligure şi celebra Portofino, loc renumit încă din vremea romanilor datorită climei sale perfecte. Plecare spre Milano şi cazare la hotel Ibis Milan Centro 3* sau similar în Milano.

Ziua 7: Milano – Bucureşti
Dimineaţa devreme transfer la aeroportul din Milano pentru îmbarcare pe zborul companiei Alitalia (în cazul în care nu este timp suficient, micul dejun va fi la pachet). Decolare din Milano la ora 10:00, sosire în Bucureşti la ora 13:10.

Preţ/ persoană (loc în cameră dublă): 595 Euro
Supliment camera single: 160 Euro
Oferta este valabilă pentru un grup minim de 25 persoane.

Servicii incluse în preţ:
– zbor Bucureşti – Florenţa (via Romă) şi retur Milano – Bucureşti, compania ALITALIA
– 6 nopţi cazare cu mic dejun astfel: 3 nopţi în zona Florenţa la hotel 4*, 1 noapte La Spezia la hotel 4*, 1 noapte Genova hotel 4*, 1 noapte Milano hotel 3*
– transferuri cu autocarul aeroport Florenţa – hotel Florenţa şi hotel Milano – aeroport Milano
– tur de oraş în Florenţa cu autocar şi ghid local (aprox 3 ore)
– vizite în Pisa şi Lucca cu ghid local (aproximativ 3 ore ambele)
– excursie de o zi la Cinque Terre cu ghid local, se vizitează 3 oraşe
– transport cu trenul (bilet la clasa a II-a) între oraşele din Cinque Terre
– scurt tur de oraş panoramic în Genova (aprox. 2 ore)
– vizită Santa Margherita Ligure
– vizită Portofino cu ghid local
– însoţitor român de grup

Pentru mai multe informații și rezervări, ne puteți contacta la adresa de e-mail office@buzztravel.ro sau la numărul de telefon 0758.990.033.

Share "Sejur Italia – Toscana – Cinque Terre – Portofino" via:

1 Comment Added

Join the conversation
  1. 8 Oct 2013
    aveti o oferta pentru luna octombrie pentru Sejurul Italia – Toscana – Cinque Terre – Portofino ??? Reply

Leave a Reply